Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbal

Nieuwe seizoen PEC opent in Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle opent wederom het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een thuiswedstrijd. PEC Zwolle neemt het op vrijdag 2 augustus om 20.00 uur thuis op tegen Willem II. Dat is vandaag door de KNVB bekendgemaakt in het conceptprogramma van de Eredivisie.

Voor PEC Zwolle is het de vierde keer sinds de terugkeer in de Eredivisie dat het aan de officiële aftrap van het seizoen verschijnt. Ook in 2014 (FC Utrecht-thuis), 2016 (N.E.C. Nijmegen-uit) en 2018 (sc Heerenveen-thuis) begon het seizoen met een wedstrijd van de Blauwvingers.

Een week later, op zondag 11 augustus, speelt PEC Zwolle om 16.45 uur uit bij FC Utrecht. In speelronde 3 reist PEC Zwolle af naar Arnhem voor een uitduel tegen Vitesse. Ook dat duel vindt op vrijdag plaats en begint om 20.00 uur. PEC Zwolle eindigt het seizoen met een uitduel tegen ADO Den Haag op zondag 10 mei om 14.30 uur.

Bekijk via de onderstaande button het speelschema. Let wel, dit betreft een conceptschema. In de loop van volgende week wordt het speelschema definitief.

Concept speelschema
Bron
PEC Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button