Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe cityguide Zwolle

Zwolle – Vanmiddag presenteerde Zwolle Marketing de nieuwe cityguide voor Zwolle. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan wethouder René de Heer. In deze gids vinden bezoekers onder meer de leukste adressen om te shoppen, te eten en te overnachten in de bruisende Hanzestad Zwolle. De gids is vanaf deze week gratis af te halen bij de circa 150 deelnemers van Zwolle Marketing, bij alle hotels, Tourist Infopunten, culturele en onderwijsinstellingen en strategische punten in de stad, maar ook bij campings en hotels in het Vechtdal en de verdere regio.

Verhaal van Zwolle

De city guide is niet alleen een toeristische gids, maar vertelt ook het verhaal van Zwolle. Dit verhaal is het afgelopen jaar onder leiding van Zwolle Marketing samen met ondernemers, onderwijsinstellingen en tal van partners in de stad tot stand gekomen en vertelt wat Zwolle zo bijzonder maakt.

De samenstelling van de city guide past bij de nieuwe insteek voor de stadsmarketing, waarin drie thema´s centraal staan in de profilering van Zwolle: de bruisende binnenstad, excellent onderwijs en economische topregio. Zo zijn alle MBO scholen en HBO onderwijsinstellingen meegenomen en wordt het verhaal van economische topregio ook toegelicht in de gids.

Gerelateerde artikelen

Back to top button