Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Niels van ’t Hoog gaat Berkum 2 trainen

Zwolle – Het tweede elftal van VV Berkum krijgt volgend seizoen met Niels van ’t Hoog een nieuwe maar ervaren trainer. De 38-jarige Wierdenaar neemt bij Berkum 2, dat afgelopen zaterdag fraai kampioen werd in de Reserve Hoofdklasse A, het stokje over van coach Rinke Borger.

“Ik heb voor Berkum 2 gekozen omdat daar het niveau aanwezig is waarmee ik graag wil werken en de faciliteiten zijn er goed geregeld. Het is mooi dat ze kampioen zijn geworden, de lat ligt dus hoog,” vindt Van ’t Hoog, die nu nog aan het technische roer staat bij het zaterdagelftal van VV Hoogeveen. Met dat team staat hij nu derde in de noordelijke 3e Klasse D. Vóór zijn periode bij Hoogeveen was hij vier seizoenen hoofdtrainer van derdeklasser Mariënberg.

Niels van ’t Hoog is in het dagelijks leven docent Lichamelijke Opvoeding. Hij voetbalde vier jaar in het eerste elftal van PH Almelo maar blessureleed stond een verdere carrière als speler in de weg. Hij begon daarna als trainer bij de jeugd van PH en vervolgens werd hij daar assistent-trainer bij het eerste elftal. Daarna trainde hij twee jaar de A-jeugd van Quick ’20 in Oldenzaal, die onder zijn leiding opklom naar de landelijke tweede divisie, en was hij trainer van de tweede elftallen van Quick ’20 en Hulzense Boys om vervolgens als hoofdtrainer naar Mariënberg te gaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button