Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Multiculturele dagbestedingslocatie van S-Zorgt feestelijk geopend

Zwolle – S-Zorgt heeft donderdag de deuren van zijn nieuwe dagbestedingslocatie in Holtenbroek feestelijk geopend. De nieuwe locatie is gevestigd in het moderne woonzorgcentrum Fermate. De wethouder Klaas Sloots gaf in zijn speech aan dat ondersteuning met multiculturele aandacht zoals S-Zorgt die invult belangrijk is: De taalbarrière wordt verbroken zodat zorgen gedeeld kunnen worden en de de eigen cultuur van de zorgvragers wordt herkend én erkend.

De openingshandeling werd verricht door directeur Serdar Pas en de Zwolse wethouders Klaas Sloots en William Dogger. Het was voor de heren nog een hele uitdaging om het grote rode lint door te knippen met de megagrote scharen.

S-Zorgt biedt nu een zinvolle dagbesteding op een prachtige locatie die beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn. Het enthousiaste en multiculturele team ondersteunt deelnemers tijdens hun bezoek met verschillende groepsactiviteiten. Zo wordt gewerkt aan het versterken en vergroten van de eigen mogelijkheden waarbij er aandacht is voor de specifieke culturele achtergrond.

Gerelateerde artikelen

Back to top button