112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Mishandeling agent in Zwolle in Opsporing Verzocht

Zwolle – Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteed vanavond aandacht aan de mishandeling van een agent in Zwolle op zaterdag 31 oktober 2020.

Die zaterdagavond vond een achtervolging plaats waarbij een scooterrijder tegen een politiebike trapte en de politieman ten val kwam. Dit gebeurde op de Leliestraat.

De scooterrijder negeerde een stopteken en ging er vandoor. De politie zette de achtervolging in. De bestuurder van de scooter probeerde te ontkomen door uit te wijken en een aanrijding te veroorzaken. De aanrijding kon voorkomen worden, maar de man op de scooter zag nog wel kans om opzettelijk tegen de fiets van de agent te trappen waardoor hij hard ten val kwam.

Uitzending

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 23 maart 2021, rond 21.20 uur op NPO1. De volgende dag om 13.25 uur wordt de uitzending herhaald op NPO1.

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button