EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

McDonald’s Zwolle-Centrum gaat dagje dicht voor verbouwing

Zwolle – Dinsdag 29 maart sluit McDonald’s Zwolle-Centrum voor één dag haar deuren voor een verbouwing van de keuken. Het restaurant wordt omgebouwd voor de nieuwe manier van bestellen bij McDonald’s.

Zwolle Centrum: Custom made burgers’

Die zogenaamde ‘Made for you’ bestelwijze zorgt ervoor dat alle burgers bereid worden op het moment dat de gast ze bestelt, zonder dat dit ten koste gaat van de servicetijd. Het maakt de weg vrij voor bijvoorbeeld ‘custom made burgers’. ‘Er is in het ‘test’-restaurant in Hoorn al uitgebreid getest met het systeem om zelf je burger te pimpen. Mensen willen zelf kiezen en dat kan na de verbouwing dus ook in Zwolle’ aldus franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle.

Zwolle Noord: uitbreiding 100 zitplaatsen

Feenstra wijdt ook nog verder uit over verbouw plannen bij een andere vestiging in Zwolle: ‘In Zwolle-Noord zijn wij plannen aan het uitwerken om in het laatste kwartaal van 2016 uit te breiden met maar liefst 100 zitplaatsen en de nieuwste McDonald’s snufjes. Het is belangrijk om je te blijven ontwikkelingen en telkens goed te kijken naar wat de gast wil. Want daar ligt onze focus.’

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button