Nieuws in beeldNieuws uit ZwolleVoorpagina

Maak je eigen nieuwsreportage

RTV Focus viert mijlpaal met speciale actie

Zwolle – Heb jij dat ook wel eens, dat je nieuws tegenkomt op straat of thuis, of..?? Maar dat je daar dan nergens iets over kunt terugvinden. Dat komt natuurlijk omdat journalisten dagelijks keuzes moeten maken tussen al die berichten en berichtjes die ze binnen krijgen of waar ze zelf voor op pad gaan. En dan valt ‘jouw’ bericht’ weleens af. Maar dat kan veranderen. RTVFOCUS gaat namelijk een reportage maken over het nieuws van één van haar volgers.

RTVFOCUS groeit als kool op dit moment. En dat merken we ook op Social Media. Iedere dag zijn er meer mensen die ons volgen op Twitter, Facebook, Instagram, etc. etc. Op Facebook zijn we ondertussen de 5000 ‘vind ik leuks’ gepasseerd. En dat willen we graag vieren met juist die volgers.

Eén van die 5000 volgers krijgt daarom de mogelijkheid om zijn eigen reportage te maken. Samen met een fotograaf en een journalist, bepaal jij waar we het over gaan hebben. En samen met jou gaan we die reportage dan ook maken. Je mag daarbij zelf achter én – als je wilt – vóór de camera meepraten over jouw onderwerp.
Vloggers zijn meestal ín beeld te vinden, maar schieten natuurlijk ook zelf de beelden aan de andere kant van de lens.

Dat wil ik ook

Ga naar onze Facebookpagina en vermeldt daar onder de post hierover dat je graag mee wilt doen.
We kiezen komend weekend uit de gegadigden de winnaar. En wie weet sta jij binnenkort ook in onze fotogalerij.

Behalve voor deze actie mag je je natuurlijk ook aanmelden als vrijwilliger. We kunnen goede en creatieve mensen altijd gebruiken. Dat geldt zowel voor de nieuwssite als voor de radio. Heb je daar interesse in neem dan even via deze pagina contact op.

En als je dit initiatief leuk vindt, maar je volgt ons nog niet dan heb je nog tot vrijdag om daar verandering in te brengen 😉

foto’s: © Peter Denekamp / RTV FOCUS Zwolle

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button