Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Lekkerbekkenmarkt stop na jaar proberen

De Lekkerbekkenmarkt die één keer per maand gehouden werd op de Grote Kerkplein in Zwolle stopt na een jaar.

Dat meldt de organisatie op Twitter. Na een goede start in 2014 hebben ze het bezoek aan de maandelijkse markt zien afnemen. Dit ondanks de inspanningen die het bestuur van de Lekkerbekkenmarkt en de marktkraamhouders hebben gedaan om het tij te keren.

‘Het organiseren van een markt met een gering aantal standhouders is economisch niet verantwoord, vergt onevenredig veel energie van de standhouders en levert niet het plezier op dat hoort bij dit soort werkzaamheden. De bezoekers moeten kunnen rekenen op een markt met attractieve standhouders die voldoende aanwezig zijn.’ aldus de organisatoren van de Lekkerbekkenmarkt.

De bezoekers worden doorverwezen naar de Smaak van Zwolle markt die regelmatig wordt gehouden op het Nooterhof en naar de verschillende smaakspecialisten in de regio.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button