EconomieKabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Lancering kenniscentrum voor de creatieve industrie

Zwolle – Co (voorheen Creatieve Coöperatie Zwolle) heeft meer ambities dan alleen het exploiteren van drie creatieve broedplaatsen. In 2019-2021 hebben zij in samenwerking met de Provincie Overijssel en Cultuur + Ondernemen reeds kunnen experimenteren met de rol van regionaal kenniscentrum. De aanmeldingen stroomden binnen, een gat in de markt was ontdekt en hun ambitie aangewakkerd!

Co-llege is een toegankelijk loket, waar (startende) ondernemers binnen de creatieve sector terecht kunnen met hun (ondernemers)vraagstukken, waar zij kunnen netwerken en kennissessies & workshops kunnen volgen. Co-llege initieert en matcht tussen vraag en aanbod.

Creatieve denkkracht is essentieel voor de economie en maatschappij. Met inspirerende sessies, één-op-één gesprekken en het leerprogramma Route Ondernemerschap, verwerven creatieve ondernemers, kunstenaars, makers én jong talent inzichten en vaardigheden om hun ondernemerschap verder te professionaliseren.

Lancering Co-llege

Tijdens deze digitale bijeenkomst worden alle ins & outs vertelt, blik je samen met samenwerkingspartner Cultuur + Ondernemen terug en is er een gastcollege van topspreker Nienke van der Wal.

What’s in it for you

Jij bent getuige van de lancering! Tijdens het college verdiep jij je in jouw why en krijg je handige tools mee m.b.t. social media. Ontmoet andere creatieve professionals en breid je netwerk uit.

Thema’s

  • Hoe bouw je aan jouw merk en identiteit?
  • Wat is jouw purpose en perspective?
  • Hoe vind je de ideale klant middels marketing en hoe activeer en behoud je die klanten?
  • Social media ins & outs

Voor wie

Voor alle vrienden van Co, creatieve ondernemers, starters, fans en gewoon voor jou als je nieuwsgierig bent
naar hoe jij jouw business nóg beter kunt vermarkten!

Wanneer

Digitale bijeenkomst op donderdag 16 december 2021 | V.a. 14.30 u

Praktische informatie

Je kunt deze digitale bijeenkomst bijwonen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je een dag voor
het webinar jouw persoonlijke toegangslink via een e-mail.

Meld je gratis aan

Gerelateerde artikelen

Back to top button