Nieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

LAN-party op Thorbecke Scholengemeenschap

Zwolle – Afgelopen week was er op de Thorbecke Scholengemeenschap een groots opgezette LAN-Party georganiseerd voor leerlingen uit de derde klas. Met 52 deelnemers is er gedurende drie dagen op verschillende platformen gespeeld.

Er werden zinderende toernooien gespeeld van diverse populaire games als Fortnite, Fifa, CS:GO, Rocket League en Formule1. Naast de vele speeluren is er ook aandacht besteed aan de risico’s van gamen en is er een Fortnite speler (Uniek) met twintigduizend volgers op Youtube langs geweest die de leerlingen tips en trucs en de fijne kneepjes van het vak heeft laten zien. Ook de e-sporter van PEC Zwolle, Stefan Vellinga (PECMAN 038) heeft een Masterclass Fifa verzorgd.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button