Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

Kunstenaars komen naar je toe tijdens ‘Ik Toon Zwolle’

Ik Toon trekt de wijken in van 5 tot 10 oktober

Zwolle – Op een platte wagen met strobalen de wijk intrekken en dan gewoon je eigen podium bouwen: dat is het idee van Ik Toon Zwolle dit jaar. Freek van der Heide van Stadkamer en Rob Bults wilden wat speciaals doen in de Week van de Amateurkunst, zoals Ik Toon vroeger heette. Veel mensen willen wel weer naar voorstellingen toe, maar een kaartje kopen is vaak toch nog een behoorlijke drempel. Dan draaien we het gewoon om, dachten Bults en van der Heide. Hoe dat eruit gaat zien, legde Freek uit in Zwolle Actueel op RTV Focus.

Ik Toon Zwolle wordt gehouden van 5 tot 10 oktober 2021.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button