112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Diefstal aanhangwagens met steigermateriaal in Zwolle vanavond in Opsporing Verzocht

Zwolle / Deventer – Het bekende tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 14 september aandacht aan de diefstal van aanhangwagens met steigermateriaal. Deze diefstal vond plaats in Zwolle en in Deventer.

Er zijn overeenkomsten tussen beiden zaken, toch is het nog niet zeker of er ook een daadwerkelijk verband zit tussen de diefstallen.

Op woensdag 12 mei 2021 vond de diefstal plaats aan de Marsweg. Onbekende personen braken het toegangshek tot het terrein open waarna twee stationwagons het terrein opreden. Even later reden beide voertuigen het terrein weer af, inclusief aanhangwagens met steigermateriaal. De armen van de steigers op deze aanhangwagens waren groen. Dat was speciaal zo gemaakt voor het bedrijf.

Deventer

De diefstal in Deventer was op 15 april 2021, op afgesloten terrein aan de Duurstedeweg werd een aanhangwagen met steigermateriaal gestolen. Ruim zes weken later was het weer raak. Toen verdwenen aanhangerwagens vanaf de Smeenkhof. Bij beide diefstallen forceerden de daders het toegangshek tot het terrein, waarna ze de sloten van de aanhangwagens vernielden en ze achter stationwagons, mogelijk een Peugeot en een Opel, koppelden. De aanhangwagens van het bedrijf aan de Smeenkhof zijn inmiddels weer terecht

Opsporing Verzocht is dinsdag 14 september te zien om 21.20 uur

Gerelateerde artikelen

Back to top button