Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVideo NieuwsVoorpagina

Het moeten Woonverkiezingen worden in Zwolle

Belangrijkste dossier in de campagnes volgens de PvdA

Zwolle – Je hoeft niemand meer uit te leggen dat er woningnood heerst in Zwolle. Volgens Patty Wolthof van de Zwolse PvdA gaat het daarbij om een tekort aan beschikbare woningen, maar nog veel meer om de betaalbaarheid van de woningen. Al zeven jaar brengt ze dit dossier onder de aandacht in Zwolle. Toch lijkt de woningnood alleen maar groter te worden. De positieve kant is dat steeds meer mensen protesteren tegen het huidige beleid. Volgens Wolthof moeten de komende gemeenteraadsverkiezingen dan ook wel Woonverkiezingen worden.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button