KabelkrantKunst & CultuurOnderwijs & Wetenschap

Nieuwe studiekring in Stadkamer Centrum van start

Zwolle – Ieder mens is uniek en heeft in zijn leven veel kennis en ervaring opgebouwd. Vind je het leuk om die kennis en ervaring met anderen te delen? Dan is een studiekring bij Stadkamer misschien wel iets voor jou! Op donderdag 1 februari kun je in Stadkamer Centrum kennismaken met het concept van studiekringen.

Tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je niet alleen praktische informatie, maar kun je ook van leden van al bestaande studiekringen horen wat hun ervaringen zijn en met elkaar delen hoeveel plezier je kunt hebben in het geestelijk actief blijven.

Laat je niet afschrikken door het woord ‘studie’. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelfgekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijf je samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo “intellectueel actief” mogelijk.

De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt een studiekring bij aan een uitbreiding van je sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken.

Eén maal per twee weken komt de kring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. De kosten per seizoen zijn dertig euro inclusief koffie of thee en wat lekkers erbij!

Voor belangstellenden organiseren we deze informatiebijeenkomst op donderdag 1 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur in Stadkamer Centrum (Zeven Alleetjes 1A, 8011 CV in Zwolle).

De toegang voor deze informatiebijeenkomst is gratis. Aanmelden vooraf wordt op prijs gesteld. Dat kan door te mailen naar studiekring@stadkamer.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button