Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Kittens voor de deur gezet

Zwolle – Zaterdagavond kreeg de meldkamer van de Dierenambulance Zwolle een melding van een bewoonster aan de Tulpstraat dat zij 2 kittens had gevonden.

De kittens waren gevonden bij de overburen voor de deur. De meldster heeft bij het desbetreffende woning aangebeld. De bewoonster wist van niks en had ook niks gezien of gemerkt helaas. Een aantal buurtbewoners en de meldster hebben de kittens mee naar binnen genomen om ze op te warmen. De kittens waren erg koud volgens de meldster en buurtbewoners. Onze centralist heeft een van onze ambulance- chauffeurs naar de Tulpstraat in Zwolle gestuurd om de kittens op te halen.

20160917_211814
Foto : Dierenambulance Zwolle

Bij aankomst van onze ambulance- chauffeur werd hij opgevangen door de meldster. De kittens waren in een groene krat voor de deur gezet zonder dekentje of eten of drinken. Erg koud voor de kittens. Gelukkig werden ze op tijd gevonden. Onze ambulance- chauffeur heeft de kittens meegenomen en zijn over gebracht naar de Zwols Dierenasiel. Daar zullen de kittens verder verzorgt worden.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button