Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Isala chirurgen geven vanavond voorlichting over rug- en nekhernia

Vanavond maandag 9 november 2015 staat de Isala Publieksacademie in Theater het Odeon in het teken van rug- en nekhernia.

Lage rugpijn, scherpe pijn in de arm, krachtverlies of een doof of prikkelend gevoel. Een kleine greep uit de klachten van patiënten die kunnen wijzen op een rug- of nekhernia. Maar wat valt er aan te doen? De impact op het dagelijks functioneren kan flink zijn. Denk maar aan werk, hobby’s en de thuissituatie. Een groot misverstand is dat herniaklachten automatisch leiden tot een operatie. Er zijn meer mogelijkheden. Soms is niets doen ook een optie. En als je dan toch geopereerd wordt, welke technieken zijn er dan?

De neuroloog Jeroen Trip en neurochirurgen Martin Podlogar en Dharmin Nanda spreken hier vanavond over.

Thuis meekijken

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar het theater te komen, dan kunt u de lezing tijdens de avond ook volgen via live webstreaming.

Plaatsbewijzen

U heeft voor de lezingen van de Publieksacademie een (gratis) plaatsbewijs nodig. Deze kunt u nu al reserveren bij de Zwolse Theaters. De lezingen vinden plaats in de Hemminkzaal van Schouwburg Odeon.
U kunt een plaatsbewijs reserveren bij de theaterkassa van theater De Spiegel via telefoonnummer 0900-1435 (€ 0,45 p.m).

 

Live Stream vanaf 19.30 uur

Gerelateerde artikelen

Back to top button