Nieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpaginaZorg & Welzijn

Intermezzo Drive Thru verkoopt 6.500 oliebollen voor leven met en na kanker

Zwolle – Een gezellige sfeer bij Intermezzo, het centrum voor leven met en na kanker in Zwolle. Daar werd gisteravond en vandaag de jaarlijkse oliebollenactie gehouden, waarbij de klanten hun bestellingen konden ophalen bij een speciale drive-thru. Een team van vrijwilligers stond klaar om de verse oliebollen in te pakken en uit te delen.

4.000 euro

De actie was een groot succes: er werden maar liefst 6.500 oliebollen verkocht, goed voor een opbrengst van meer dan 4000 euro. Dat geld komt ten goede aan de activiteiten van Intermezzo, die mensen met kanker en hun naasten ondersteunen.

Yvonne Baars, manager van Intermezzo, is blij met het resultaat. “Ik denk dat de weg naar Intermezzo en de oliebollen steeds beter gevonden wordt, dus dat is wel heel mooi. Uiteindelijk is de actie dat het geld oplevert voor ons centrum om weer een mooie activiteit te kunnen aanbieden.”

Luisterend oor en regie in het leven

Ze legt uit wat Intermezzo doet: “Intermezzo is een IPSO-centrum voor leven met en na kanker en als centrum proberen wij hier te zijn voor mensen die kanker in het leven hebben, dus voor of na kankerbehandeling, maar ook voor naasten. En we proberen hier de mensen weer een stukje regie in hun leven terug te geven door het aanbieden van voorlichtingen, activiteiten, gesprekken, iedereen is hier vijf dagen in de week eigenlijk welkom voor een luisterend oor of iets te doen wat kan helpen.”

De oliebollenactie is een van de manieren waarop Intermezzo fondsen werft en bekendheid vergroot.

Gerelateerde artikelen

Back to top button