KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Informatieavond op dinsdag 20 juni bij Zone.college

Zwolle – Voor iedereen die na de zomer een mbo-opleiding of een branche-opleiding wil volgen voor een baan in de groene sector, houdt het Zone.college ‘Het Voorlichtingsgesprek’. De avond is op dinsdagavond 20 juni bij Zone.college aan de Koggelaan 7 in Zwolle. Docenten en studieadviseurs zijn hier aanwezig voor meer informatie over de opleidingsmogelijkheden. Aanmelden kan via de website.

Leren en werken

De avond is zeker ook interessant voor jongeren en volwassenen die erover denken om leren en werken te combineren. De meeste mbo-opleidingen in Zwolle zijn in deeltijd (leren en werken) te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de opleidingen Paardensport, Teelt & technologie, Green design of Geo, data & design.

“We hebben diverse opleidingstrajecten waarbij werken en leren tegelijkertijd het uitgangspunt is. Zo zijn er BBL-opleidingen, branche-opleidingen, Switch-trajecten en cursussen”, aldus Herbert de Witte, accountmanager bij Zone.college. “Leren en werken tegelijkertijd is voor veel mensen een goede optie. Niet alleen financieel, omdat je bij veel opleidingstrajecten een betaalde baan en dus inkomen hebt. Maar ook omdat je de kennis en vaardigheden die je tijdens het traject leert vaak direct in de praktijk kunt toepassen. Voor iedereen die beter leert door te doen dus een pluspunt.”

Omscholen naar een baan in het groen

Op 20 juni is er ook een presentatie over de branche-opleiding Aankomend Hovenier VHG. Deze praktijkgerichte avondopleiding is ideaal voor mensen die zich willen laten omscholen.

Aanmelden voor een voorlichtingsgesprek

Bezoek www.zone.college voor meer informatie over de opleidingen en het programma van 20 juni. Aanmelden voor de informatieavond kan via de website.

Gerelateerde artikelen

Back to top button