Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Vernieuwend sfeervol festival Zwetsen & Kletsen in Park de Hogenkamp

Zwolle – Dat een park, waar je normaal naar je werk langs rijdt, ineens zo fantastisch kan zijn bleek zaterdagavond. Een nieuwe festivalorganisatie had onder de naam Zwetsen & Kletsen een leuk en vernieuwend festival neergezet in Park de Hogenkamp in Dieze.

Voor twee en een halve euro werd je getrakteerd op lekker swingende muziek, sfeervol opgezette hot spots met vintage kleding, zonnebrillen, foodtrucks, een barbier waar je een knipbeurt kon krijgen en wat niet meer zei. Het publiek ging behoorlijk los op de muziek in een sprookjesachtig verlicht Park de Hogenkamp in de wijk Dieze.  Lekker loungen of een biertje of wijntje drinken met je vrienden kon aan de lange biertafels. Had je zin in een spelletjes? De sjoelbakken waren behoorlijk in trek.

Een kleine wandeling over een heuveltje in het park deed je belanden in een leuk opgezet kinderfestival. Het tweedaagse festival is ook morgen, zondag, weer te bezoeken. Coronapas en toegangskaartje vereist. En daar controleren de studenten van Landstede Veiligheid streng op. Maar voor de kleine toegangsprijs heb je je eerst consumptie al binnen.

Stichting Wildebras organiseert op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 de eerste editie van cultureel zomerfestival Zwetsen & Kletsen in Park de Hogenkamp (Dieze Oost) te Zwolle. Daarmee is Zwolle een toonaangevend zomerfestival rijker. Met dit festival beoogd Stichting Wildebras een positieve bijdrage te leveren aan de sociale cohesie in stadsdeel Dieze Oost. Een ontspannen locatie, waar buurtbewoners elkaar kunnen treffen onder de juiste omstandigheden. Aansluitend wil Stichting Wildebras een platform vormen waar creatieve makers op het gebied van kunst & cultuur en urban sports zich kunnen laten zien en horen

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button