EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Horden koopjesjagers voor de deur bij V&D Zwolle

Zwolle – Horden koopjesjagers voor de deur van de V&D in Zwolle vanochtend. Die is vanaf vandaag tijdelijk weer open voor een finale uitverkoop. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk voorraad te verkopen.

Kassa problemen

Toch moest er nog flink gewacht worden voordat de deuren opengingen. Er waren wat problemen met de kassa’s waardoor het nog een uurtje langer duurde voordat de deuren echt los gingen.

Magazijn opzet

Eenmaal binnen was het even wennen voor het publiek. De authentieke V&D sfeer van weleer was ingeruild voor een magazijnverkoop-opzet met veel aaneengesloten rekken en gestapelde dozen. Alles wat nog in de magazijnen lag staat nu in de winkel, verdeelt over alle verdiepingen. Alleen de La Place en de toiletten zijn afgesloten.

Kortingen

De klanten hoopten op fikse kortingen, maar dat viel soms tegen. ‘Op alles zit 20% korting, maar hoe leger de winkel wordt, hoe hoger de korting’ vertelde een aanwezige klant. ‘Dus ik kom volgende week nog een keer weer terug’.

Sfeer proeven

Maar niet iedereen komt voor de koopjes. Veel mensen willen nog één keer de V&D sfeer proeven. Een mevrouw vertelt: ‘Ik heb slapeloze nachten gehad toen ik hoorde dat de V&D dicht ging. Ik kwam hier iedere donderdag met mijn moeder.’ Veel mensen vinden het dan ook jammer dat de V&D er niet meer is. ‘Een gemis in de stad’ en ‘Niet te geloven dat de V&D weggaat’.

De V&D in Zwolle blijft tot 14 april geopend. Ook koopzondag 3 april is het filiaal open voor het publiek.

20160323_103233

 

V&D uitverkoop
V&D uitverkoop
V&D uitverkoop
V&D uitverkoop
V&D uitverkoop
V&D uitverkoop
V&D uitverkoop
V&D uitverkoop
V&D uitverkoop
V&D uitverkoop
V&D uitverkoop
V&D uitverkoop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button