EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Overname van Camping De Agnietenberg door Molecaten

Zwolle – Met ingang van 1 april 2016 neemt familiebedrijf Molecaten de 4-sterren Camping De Agnietenberg in Zwolle over. Camping De Agnietenberg, een camping aan de rand van Zwolle en aan de gelijknamige recreatieplas, is het 16e park van Molecaten.

Overname van Camping De Agnietenberg wordt door Molecaten gezien als een uitgelezen kans om het familiebedrijf uit te breiden. Camping De Agnietenberg past goed bij de karakteristieken van Molecaten: aandacht en respect voor gasten, een duurzame manier van ondernemen en een solide karakter van de organisatie. Met de overname gaan enkele medewerkers van Camping De Agnietenberg over naar de organisatie van Molecaten. De (reeds gemaakte) boekingen voor 2016 zijn bij Molecaten in goede handen.

Molecaten: een familiebedrijf met passie voor recreatie!
50 jaar geleden bestond Molecaten uit slechts één camping aan het Veluwemeer. Inmiddels bestaat Molecaten, na de overname van Camping De Agnietenberg, uit vijftien campings en bungalowparken in Nederland en één (een bungalowpark) in Hongarije.

De overname van Camping De Agnietenberg is voor Molecaten een mooie uitbreiding van de onderneming en passend bij de ambitie tot schaalvergroting. Echter schaalvergroting met behoud van de charme van een familiebedrijf.

Tim Slager, operationeel directeur: “Uitbreiding van Molecaten of behoren tot Molecaten, biedt campings het voordeel van gezamenlijke inkoop op technologisch gebied, gezamenlijke marketingactiviteiten en een gedegen investeringsbeleid voor ieder park”.

De campings en bungalowparken van Molecaten zijn geen eenheidsworst. “Op iedere camping proeft de gast een bijzondere sfeer en is het voorzieningen aanbod groots of juist bewust beperkt. Hierdoor vinden zowel rustzoekers als gasten op zoek naar activiteit en spanning een Molecaten camping of bungalowpark die bij hun vakantiewensen past” aldus Tim Slager.

Camping De Agnietenberg heet vanaf 1 april 2016 Molecaten Park De Agnietenberg en biedt voor de kampeerder alle nodige faciliteiten. Bij Molecaten valt deze camping onder het thema ‘Natuurlijk genieten’. Andere Molecaten thema’s refererend naar de slogan ‘Grenzeloos genieten in bos, zand en water’ zijn ‘Vakantie aan zee’; waaronder de campings en bungalowparken in Zeeuws Vlaanderen en de Zuid-Hollandse eilanden en ‘Watersport & waterpret’; waar de water(sport)liefhebber aan de rand van het Veluwemeer verblijft met grote pretparken om de hoek of vakantie viert op een camping met het leukste waterspeelpark van Nederland en België: Splesj!

Gerelateerde artikelen

Back to top button