Nieuws uit ZwolleOpiniePolitiek & OpinieVoorpagina

Het grote PvdA Midden-Oosten debat in Nieuwe Buitensociëteit

Locatie: Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle

Datum: 28 maart 2015, 12.30 – 17.30

Op zaterdag 28 maart organiseert de PvdA in samenwerking met de FMS en de PvdA Eurodelegatie een groot publieksdebat over het Midden-Oosten.

Iedere dag komen de beelden uit het Midden-Oosten onze huiskamers binnen. Het Israëlisch-Palestijns conflict, de oorlog in Syrië en het oprukken van de terreurbeweging IS(IS) houden de regio in hun greep. Maar ook in Libië is de stabiliteit ver te zoeken, terwijl Tunesië een lichtpunt is.

Over deze en andere onderwerpen gaan we op 28 maart met elkaar in debat. Met o.a. minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders, Diederik Samsom, Michiel Servaes, Kati Piri, Agnes Jongerius, Maurits Berger en vertegenwoordigers uit de regio. U bent van harte welkom!


Datum: zaterdag 28 maart
Tijd: 12.30 – 17.00 uur
Locatie: De Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle

Aanmelden:
Via het volgende nummer kunt u zich aanmelden voor dit debat: 020-5512155. In het menu kiest u voor 3, de code voor dit evenement is 5889. Dit is de enige manier om u aan te melden voor het evenement. U hoeft geen PvdA-lid te zijn om u aan te melden.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button