112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Helikopter boven nachtelijk Zwolle en dit is waarom!

Zwolle – In de nacht van maandag op dinsdag draaide er geruime tijd een helikopter boven Zwolle. De politiehelikopter cirkelde zo tussen half drie en half vier uur rond boven de wijk Zwolle Zuid en maakte twee lussen boven Stadshagen. Via social media kwamen er veel meldingen binnen van mensen die uit de slaap werden gehouden op deze toch al warme nacht. Ook uit Hattem en Assendorp werd er gepost op Twitter over de rondvliegende helikopter.

De politie laat weten dat de helikopter is ingezet vanwege een verdachte situatie rond een bedrijfspand. Simon Klok, woordvoerder Politie Oost Nederland: “Het gaat om een melding van een verdachte situatie bij een bedrijf aan de Hasselterdijk. De heli was toevallig in de buurt en heeft even meegekeken. We hebben niets gevonden dat wijst op strafbare feiten. De melder had twee verdachte mannen gezien, vermoedelijk waren het medewerkers van het bedrijf.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close