Nieuws uit ZwolleVoorpaginaWinter Zwolle

Grote wensboom voor kerstwensen op Nieuwe Markt Zwolle

Zwolle – In de maand December plaatsen de ondernemers van de Nieuwe Markt weer hun eigen grote kerstboom met lichtjes op hun plein. Tevens worden alle gevels verlicht. De grote kerstboom op de Nieuwe markt wordt van 15 t/m 18 december ‘omgetoverd’ tot Zwolle ‘s wensboom.

In samenwerking met de aangesloten ondernemers van Citycentrum Zwolle worden er gedurende 2 weken wenskaarten uitgereikt aan shoppende inwoners van Zwolle. Op de kaart mogen zij een wens invullen. Een wens met een sociale achtergrond. Bijvoorbeeld ‘Iemand die het financieel zwaar heeft een mooi kerstdiner bezorgen’, ‘iemand die ziek is een minithuisconcert aanbieden’, ‘de vrijwilligers van…. een kerst- of nieuwjaarsborrel aanbieden’. Dat soort wensen!

Een comité van ondernemers van de Nieuwe markt en Citycentrum Zwolle kiezen, uit de ongetwijfeld vele wensen, op 18 december 15.00/16.00 uur de drie mooiste en bijzonderste wensen uit en maken bekend hoe en wanneer deze bewaarheid gaan worden. Er is alle dagen kerstentertainment, glühwein en warme chocomelk.

De wensen moeten zelf ‘fysiek’ door jezelf of iemand anders in de boom gehangen worden (er is hulp) en moeten daarnaast aangemeld worden via het emailadres info@winterszwolle.nl . Alléén de wens op email of alléén de wens in de boom dingt helaas niet mee. (Over de uitslag wordt gecorrespondeerd).

Het inhangen van de ‘wensen’ kan op:
Donderdag 15 dec 17.00-21.00,
Vrijdag 16 dec 17.00-21.00,
Zaterdag 17 dec 14.00-17.00.

Op Zondag 18 dec tussen 14.00-17.00 begeleiden verschillende orkesten, musici en koren iedereen naar de ‘finale’ tussen 15.00 en 16.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button