KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Gillian Justiana per direct naar PEC Zwolle O21; Van Uffelen vervanger

Zwolle – Gillian Justiana zal per direct volledig overstappen naar Pec Zwolle O21. Dit vanwege het vertrek van de hoofdtrainer van Pec Zwolle O21. Justiana, die tot aan afgelopen weekend de functie van hoofdtrainer bij Be Quick ’28 combineerde met de functie van assistent-trainer bij PEC Zwolle O21, zal daardoor per direct alle taken als hoofdtrainer van PEC Zwolle O21 overnemen.

Pec Zwolle heeft het dringende verzoek ingediend om Justiana ook op zaterdag beschikbaar te stellen voor de coaching van de PEC Beloften. Zowel Justiana als Be Quick werden hierdoor volledig verrast. Het mag duidelijk zijn dat het bestuur van Be Quick niet zat te wachten op deze onverwachte en niet gewenste mutatie.
Voor de trainer was dit een lastige en emotionele afweging, waarbij hij echter aangaf een voorkeur te hebben voor het invullen van de positie bij PEC Zwolle. Vervolgens is in goed overleg met de directie van PEC Zwolle besloten hieraan gevolg te geven. Dat betekent dat Gillian hedenavond afscheid heeft genomen van de selectie van Be Quick.

Assistent-trainer Martijn van Uffelen zal vanaf heden als hoofdtrainer eindverantwoordelijk zijn voor de selectie van Be Quick. Hij zal daardoor in de laatste resterende vier competitiewedstrijden het vlaggenschip van de club in veilige haven moeten loodsen. Het bestuur van Be Quick ’28 heeft alle vertrouwen dat Martijn, met de overige staf van de 1e selectie, deze klus samen met de spelersgroep succesvol zal klaren.

Be Quick ’28 bedankt Gillian Justiana voor de goede samenwerking en wenst zowel hem, als Martijn van Uffelen veel succes in de komende weken.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren