LifestyleNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

Gemoedelijke, creatieve en gezellig streekmarkt Breecamp Bruist

Zwolle – Zaterdag was er na twee jaar dan eindelijk weer de streekmarkt van Breecamp Bruist! Gemoedelijk, creatief en hartstikke gezellig! De markt in Stadshagen werd dan ook druk bezocht.

Creatieve ondernemers

Er waren veel kraampjes en stands van de creatieve ondernemers uit de buurt. Gebak en taart, eigengemaakte tassen, zeep, oorbellen, handbeschilderde mokken, macramé, honing… Je kon het zo gek niet bedenken. Leuke gesprekken en volop enthousiasme van de startende ondernemers. Ook was er een kraam om het weggeefkastje aan de Klokkengieterslaan onder de aandacht te brengen.

(Tekst gaat verder onder foto’s)

Foodmarkt

Voor een hapje en een drankje kon je terecht bij foodtrucks: Thaise hapjes, een wildstoofpot uit de smoker of een heerlijk Zwols biertje van de tap.

Ontmoeting in de wijk

Er was veel ruimte voor ontmoeting. De markt werd drukbezocht en het weer en de sfeer waren dan ook goed! Wethouder van Willigen is ook aanwezig op uitnodiging van initiatiefneemster Diana van der Stouw. Hij benoemt het belang van dit soort initiatieven in de wijk, waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen een feestje kunnen vieren. Zeker na twee jaar waarin dat niet kon, is dit voor de wijk een mooi feest!

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Wethouder

Kids

Ook voor de kids was er genoeg te doen. Mega bellenblazen, knutselen en er was een voorstelling met Molletje van kindertheater Thuis bij Molletje. Een vrolijke boel!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button