Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Gelijkspel SV Zwolle in eerste bekerduel

Heerde / Zwolle – SV Zwolle heeft het eerste bekerduel afgesloten met een gelijkspel. Op bezoek bij competitiegenoot Heerde bleef het 0-0.

SV Zwolle kreeg voor de pauze twee goede kansen om de score te openen. Anne Nijland schoot op de keeper van Heerde. Rechtshalf Jeffrey Hondebrink schoot van dichtbij over.

Heerde kreeg na rust kansen, maar de van vakantie teruggekeerde Bjorn van Tilborgh redde fraai. Aan de andere kant konden Jacob Wiebenga en Anne Nijland de doelman van Heerde niet passeren. Patrick Maat was nog het dichtste bij de 0-1, maar hij kon net niet goed bij de bal na een voorzet van Jeffrey Hondebrink.

SV Zwolle speelt dinsdag de volgende wedstrijd in het bekertoernooi. Op Sportpark Marslanden is zaterdag derdeklasser Hattem de tegenstander. Hattem won zaterdag met 0-3 van vierdeklasser ‘s-Heerenbroek. De aftrap is om 20.00 uur.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button