112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

File van 18 km op A28 zorgt voor verkeersinfarct Zwolle

Zwolle – Het verkeer op de belangrijke doorgangswegen in- en om Zwolle staat vast. Dit komt door 2 ongelukken die eerder in de middag plaatsvonden op de A28 en de matrixborden die uitvielen. De spitsstrook is hierdoor afgesloten. De file is inmiddels opgelopen tot 18 kilometer met een vertraging van 1 uur en 20 minuten.

Rijkswaterstaat heeft problemen met de spitsstroken in het oosten van het land. Deze konden niet worden geopend door een technische storing. Dit zorgde voor extra vertraging op de A28.

Maar ook de 2 opgevallen veroorzaakten enorm oponthoud. Bij Zwolle Centrum kwam een personenauto in botsing met een bestelbus. De voertuigen waren beschadigd maar de inzittenden kwamen met de schrik vrij. Te hoogte van Zwolle Noord raakte een vrachtauto een personenauto.

 

De lange file op de A28 laat lokaal ook haar sporen na. Zo staat het compleet vast op de Ceintuurbaan en waren er ook opstoppingen op de Meppelerstraatweg.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button