KabelkrantNieuws uit ZwolleVoorpagina

Extra aandacht voor de actie Kerst Zwolle

Zwolle – De actie Kerst Zwolle, waarmee kerstpakketten worden samengesteld voor Zwollenaren die het niet breed hebben, kan nog wel wat extra ondersteuning gebruiken. Het aantal pakketten blijft door de Coronacrisis achter bij de aantallen van de afgelopen jaren. Dat waren er toen 2800. En dat blijft voor dit jaar het doel. Daarom worden er dit weekeinde acties in heel Zwolle gehouden.

Die acties worden ondersteund met een radio-uitzending op RTV Focus. In die uitzending, zaterdagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur, kunt u niet alleen horen wat er allemaal gebeurt, maar ook zelf een bijdrage leveren. Via Whatsapp (06-27207106) kunt u tijdens de uitzending uw ideeën en donaties kwijt en uw ervaringen delen. Draagt u bij aan een goede kerst voor vele Zwollenaren?

Morgen tussen 2 en 5 op RTV Focus Radio, te beluisteren via Ziggo kanaal 919 (of ga in het menu naar Radio en zoek de lokale omroepen op), KPN kanaal 1096 en T-Mobile kanaal 2071. In de ether is RTV Focus te beluisteren via 105FM of DAB+ kanaal 7B.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button