112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Verdachte van steekpartij aangehouden, slachtoffer overleden

Zwolle – Vanochtend was er een steekpartij in de Bitterstraat in het centrum van Zwolle. Het slachtoffer is overleden. ‘Hulp voor het slachtoffer mocht uiteindelijk niet baten, deze kwam te overlijden’, zo meldt de politie. Een verdachte is gepakt. Het ging om een man van 30 jaar 180 cm, witte huidskleur, blond haar, zwarte jas en een donkere broek.

Hulpdiensten waren vrijdagmorgen uitgerukt voor een melding van een steekincident op de Bitterstraat in Zwolle. Het slachtoffer betrof een 32-jarige man uit Zwolle. Wat het motief van de dader was is nog onbekend. Voor medische ondersteuning werd een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde op het Rodetorenplein. Ondanks de inspanningen van diverse hulpdiensten, overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

De politie startte onmiddellijk een klopjacht naar de dader, rond half twee was er een verdachte aangehouden in het Wezenlandenpark.

Wat er aan het steekincident vooraf ging en wat de relatie tussen de Zwollenaren is, wordt onderzocht door de politie. Mochten er mensen zijn die meer weten, iets hebben gehoord of gezien, dan vragen we ze direct contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem je verhaal doen kan ook via 0800-7000. Alle informatie, hoe klein het ook lijkt, kan van belang zijn voor het politieonderzoek.

Gerelateerde artikelen

Back to top button