Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Dit zijn dé plekken waar je in Zwolle kan schommelen!

Zwolle – Of je nou jong of oud bent, iedereen kan vanaf deze week schommelen op een van de tien fonkelnieuwe schommels in de binnenstad van Zwolle. Schommelen geeft hét ultieme gevoel van vrijheid en laat dat nou net de insteek zijn van dit toffe schommelproject.

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

Waar kan je deze toffe constructies vinden? Bekijk het op deze heuse ‘schommelkaart’

Altijd al willen schommelen in de Peperbus? Vanaf deze week is het mogelijk

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle

In samenwerking met Zwolse ontwerpers en Zwolse (horeca)ondernemers vormen tien schommels aan bomen een speelroute door de binnenstad voor jong én oud. Wie heeft er nou als kind niet geschommeld? Het ultieme gevoel van vrijheid.

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

Dit initiatief is onderdeel van 75 (+ 1) jaar vrijheid. Iedere schommel is anders en zorgt dus ook voor een andere beleving. De schommels nodigen mensen uit om naar buiten te gaan en van het groen in de stad te genieten.

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

De schommels staan er tot en met september 2021.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: Vincent Corjanus

Hoi! Mijn naam is Vincent Corjanus. RTV Oost heeft mij geplaatst, namens de NOS, bij RTV Focus Zwolle om het team te komen versterken. Schrijven is voor mij hetzelfde als ademhalen. Of ik nou een achtergrondverhaal, een lied of een gedicht schrijf; het komt allemaal uit dezelfde bron. Als journalist deed ik interviews met o.a. Jules Deelder, Frank Boeijen en Barry Hay. Daarnaast ben ik dichter en singer-songwriter. Met mijn dichtbundels en poëtische popliedjes reis ik regelmatig stad en land af. www.vincentcorjanus.nl
Back to top button