KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Edward Sijahalatua door bij Vrouwen 1

Zwolle – Edward Sijahalatua (49) staat ook komend seizoen voor de groep bij Vrouwen 1. Edward kwam in de zomer over naar Be Quick, maar zag dat er door de corona-epidemie maar weinig wedstrijden werden gespeeld.

“Het blijft een mooie uitdaging” zegt Edward. “Ik kwam binnen op een moment dat er onrust was, maar er is goed gewerkt. Gelukkig kon ik terugvallen op een goede staf” zegt hij. Edward doelt daarmee op assistent-trainer Patrick Hijlkema, keeperstrainer Jan Wilting, verzorgster Dorien Regterink en assistent-grensrechter Bijong te Winkel.

De competitie stopte na vier wedstrijden, maar desondanks is hij tevreden over hoe de trainingen zijn opgepakt. “Met tweetallen trainen was te weinig, maar de trainingen met viertallen zijn heel goed verlopen. Intensief, maar we hebben goed aandacht kunnen besteden aan de verschillende linies. De meiden hebben het als positief ervaren.”

Nu is het dus weer wachten tot er getraind kan worden. “Want met alleen lopen en looptrainingen lukt het natuurlijk niet” zegt Edward.

De vereniging wenst Edward veel succes met de trainingen en uiteindelijk ook wedstrijden die er weer aan gaan komen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button