Voorpagina

E7 voetbalteam rent de Kidsrun in Zwolle

Zwolle – Het E7 voetbal team van de Zwolsche Athletische Club (Z.A.C.) rende op zaterdag 15 april 2017 mee met de Kidsrun in Zwolle-Zuid.
En een viertal ouders deden zelfs ook mee (met de 5 of 10 mijl).

Ze haalden geld op voor het Diabetes fonds. Hoe? Bijna alle lopers zijn langs de deuren gegaan en hebben bij familie & vrienden geld opgehaald.
De ouders hebben de link van de sponsor-pagina gedeeld via de social media kanalen. Ook in verschillende kranten zijn stukjes geplaatst.

De kinderen liepen voor dit doel omdat er een teamgenoot diabetes heeft. De kids zien dit, praten erover, stellen vragen. Verder is de teamgenoot gewoon een teamgenoot. En dat is goed! Ze hebben ook aandachtig geluisterd naar de presentatie van hun teamlid over hoe het is om diabetes te hebben.
Alle kinderen én ouders hebben hun run uitgelopen. Er is meer dan 800 euro opgehaald. WAUW!

Speciale dank voor de sponsoring
Teamkrat met bidons: In2Retail
Sportshirts met opdruk: FitteBedrijven.nl
Betalen van het inschrijfgeld: Zwolsche Athletische Club (Z.A.C.) club van 100
De gevulde tasjes met snack, fruit en drinken: Jumbo Sellekamp Zwolle
En verder natuurlijk ook een dikke dank je wel voor alle familie, vrienden, buren, collega’s en íedereen die een bijdrage heeft gegeven aan de sporters!

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Geef een reactie

Bekijk ook
Close
Back to top button