KabelkrantNatuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Dineren en leren: ga in gesprek over de Omgevingswet

Zwolle – In Overijssel zijn veel mensen bezig met hun leefomgeving vanuit natuur-, milieu- of klimaatperspectief. Nu de Omgevingswet nogmaals uitgesteld is, heeft iedereen des te meer kans om zich goed voor te bereiden.

Martijn Wubbolts, projectleider natuur en ruimte van Natuur en Milieu Overijssel, houdt daarom “Dineren en leren” over de Omgevingswet. Het concept is simpel: een duurzaam diner in combinatie met een college van Omgevingswet-expert Dick Spel. Schuif gezellig aan op 14 december in Zwolle of op 15 december in Almelo.

Dineren en Leren

Woensdag 14 december in Zwolle
locatie: Natuur en Milieu Overijssel

Inloop 18.00, start diner 18.30

Aanmelden uiterlijk 9 december: mail naar info@natuurenmilieuoverijssel.nl

Programma

Onder het genot van een duurzaam hapje en drankje gaan de deelnemers in gesprek over hoe we komende periode samen kunnen werken aan ‘mooi en duurzaam’ in ruimtelijke ordening in combinatie met de Omgevingswet. Een interessante avond dus voor iedereen die graag bijgepraat wil worden over dit onderwerp, of die wil netwerken met provinciegenoten over dit onderwerp. Ook wil Natuur en Milieu Overijssel een basis leggen voor verdiepende activiteiten in Overijssel, daar waar vraag zit.

Spreker deze avond is Dick Spel, schrijver van het boek ‘De gemeenteraad en de Omgevingswet’. Daarnaast is hij docent en columnist voor de Bestuursacademie Nederland. We leren hoe het zit met initiatief en participatie.

Meld je aan

Er is beide avonden plek voor 20 personen. Je kunt je opgeven door uiterlijk 9 december een mail te sturen naar info@natuurenmilieuoverijssel.nl. Vergeet niet te vermelden voor welke avond je je opgeeft én eventuele dieetwensen door te geven.

Bron
NMO

Gerelateerde artikelen

Back to top button