112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Dierenambulance in actie voor jonge zwaan die loopbrug Deltion raakte

Zwolle – Op 8 oktober 2015 rond 13:10 uur kreeg de Dierenambulance Zwolle een melding van een studente dat er een zwaan tegen de loopbrug van het Deltion College was aangevlogen. Volgens de meldster hing de jonge zwaan nog aan de brug. De derenambulance chauffeurs zijn meteen op pad gestuurd om de zwaan daar weg te halen.

De melding was nog maar net doorgegeven en de volgende melding over de zwaan kwam al binnen. Tijdens het aanrijden van de 2 Dierenambulances kreeg de meldkamer van de Dierenambulance weer een melding over de zwaan. Maar dit keer van de beveiliging van de school. De zwaan was al naar beneden gevallen. Bij aankomst van de eerste Dierenambulance bleek de jonge zwaan al te zijn overleden. Ondertussen kwam de tweede ambulance ook al ter plaatse. De jonge zwaan is afgevoerd naar de ambulancepost van de Dierenambulance Zwolle.

Help de dierenambulance

Wilt u de Dierenambulance Zwolle helpen? Via een financiële bijdrage of met kleding? Dat kan! De
Dierenambulance Zwolle is sinds vorige jaar begonnen met een kledingactie van Stichting Dierenlot.

Op het industrieterrein aan de Ohmstraat 6 (marslanden F5, Zwolle) staan 2 grote oranje containers
van Stichting Dierenlot waar u kleding kunt deponeren. Zo helpt u de Dierenambulance Zwolle om dieren in nood te helpen. Kijk voor meer informatie op www.dierenambulancezwolle.nl/steun-ons of stuur een e-mail :pr@dierenambulancezwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button