112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

De politie is op zoek naar drie jongens

De politie is op zoek naar drie jongens die verantwoordelijk zijn voor twee mishandelingen in de buurt van de Staatsmanlaan in Zwolle.

Een jonge vrouw werd samen met een vriendin in juni lastiggevallen door het drietal. Op 9 september zag diezelfde vrouw hoe twee van dezelfde jongens op de Staatsmanlaan een klein jongetje mishandelden. Het jongetje werd onder meer over de railing van de brug boven het water gehouden.

Jongste dader is ongeveer 8 jaar oud

De eerste dader is ongeveer 15 jaar oud en tussen de 1.70 meter en 1.75 meter lang. Hij heeft blond, kort stekelig haar en een grote neus. Opvallend was de zwarte armband om zijn rechterpols. Hij had een donkerkleurig trainingspak aan en sportschoenen.

De tweede dader is iets ouder, ongeveer 18 jaar. Deze jongen is ongeveer 1.85 lang en dunner van postuur dan de eerder genoemde jongen. Hij heeft bruin, kort en stijl haar en had twee oorbellen in. De jongen had een donker T-shirt aan met een lange sportbroek.

De derde dader is een stuk jonger, ongeveer 8 jaar. Hij is ongeveer 1.40 meter lang en heeft een normaal postuur. Eén van de jongens had op 9 september een kleine zwarte crossfiets bij zich.
Jongens zijn eerder gezien bij een speeltuin

De jongens zijn eerder gezien bij een speeltuin aan de Thorbeckelaan, aan de Kappeijne van de Coppellolaan en aan de Groen van Prinsterenlaan.

De politie vraagt mensen die weten welke jongens dit zijn, om zich te melden. Ook worden getuigen van deze mishandelingen gezocht.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button