Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

De Elvis Presley-flat heeft een nieuwe buurtkamer

Zwolle – Zaterdagmiddag werd de nieuwe buurtkamer, aan de Palestrinalaan 615 in Holtenbroek, officieel geopend. De buurtkamer is een plek opgericht door en voor bewoners van Holtenbroek om elkaar te ontmoeten. De buurtkamer zit in een ingericht appartement in de Elvis Presly-flat.

In de video vertelt ‘Elvis Presley-flat’ bewoonster Suzanna Wigbers over de nieuwe buurtkamer en het wonen in de flat in Holtenbroek.

Foto’s: © Peter Denekamp

De nieuwe huiskamer voor de buurt betekent veel voor de bewoners van de hoge flats in Holtenbroek. Naast de sociale contacten die ze opdoen bij een kopje koffie of een gezamenlijke maaltijd, kunnen ze ook gebruik maken van voorzieningen. Zo kan de was worden gedraaid als de eigen wasmachine kapot is, wordt er kleding uitgewisseld en staat er een koelkast met vriezer voor gezamenlijk gebruik.

De buurtkamer is niet alleen voor de bewoners van de Elvis Presley-flat, maar voor iedereen die in de buurt woont. Iedereen is welkom op de dinsdag en de vrijdagochtend. Vanaf 10 uur is de deur open.

Gerelateerde artikelen

Back to top button