Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

D66 Zwolle organiseert verkiezing Conciërge van het Jaar 2018

Kinderen, ouders en scholen kunnen Conciërge van het Jaar! nomineren

Zwolle – Omdat Conciërges een belangrijke rol op school vervullen, en het belangrijk is dat hier aandacht voor is, organiseert D66 Zwolle de derde verkiezing voor Conciërge van het Jaar. Scholen, ouders, collega’s en kinderen kunnen hun conciërge nomineren voor deze felbegeerde titel en zo hun conciërge in het zonnetje zetten. De nominaties kunnen tot 1 maart 2018 gedaan worden. Op vrijdag 9 maart 2018 wordt de winnaar van de derde editie van de verkiezing ‘De Zwolse Conciërge van het Jaar 2018’ bekendgemaakt.

Met deze verkiezing laat D66 zien dat zij het onderwijsondersteunend personeel ziet als een belangrijke basis voor scholen. “Kinderen en jongeren horen naar school te gaan in een veilige, inspirerende, stimulerende en schone omgeving. Conciërges zijn daarbij onmisbaar!” Deze week ontvangen de Zwolse basis- en voortgezet onderwijsscholen een bericht waarin iedereen (scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders) hun conciërge kunnen nomineren. De prijs van “Zwolse conciërge van het Jaar” zal door Jan Brink, wethouder onderwijs worden uitgereikt..

Meld jouw favoriete conciërge aan

Conciërges kunnen tot 1 maart 2018 worden genomineerd. Opgeven kan door het sturen van een e-mail naar concierge@d66zwolle.nl. Uit alle inzendingen kiest de vakjury, met prominenten uit het PO en VO en voorgezeten door wethouder onderwijs, Jan Brink, een winnaar. Hij of zij volgt de winnares van vorig jaar, Marijke Lok (SBO het Speelwerk) op.

Een goed leerklimaat

Onderwijs is volgens D66 de basis voor ieder mens en voor een goede toekomst. Iedereen die zijn bijdrage levert aan het leerklimaat van onze kinderen hoort op onze steun te kunnen rekenen. Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet, verdient de aandacht en de waardering. De partij zet zich daarom in voor onderwijs. Dat is in de afgelopen jaren zo geweest, dat is nu het geval en dit zal in de toekomst zo zijn.
D66 vraagt iedereen die dit ook belangrijk vindt te helpen om de verkiezing tot een groot succes te maken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button