Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Isala Slaapcentrum gaat verhuizen

Zwolle – Met trots opent Isala Slaapcentrum maandag 5 februari 2018 haar deuren op het nieuwe adres aan de Dokter Stolteweg 86 in Zwolle. PatiĂ«nten zijn van harte welkom in gebouw N op de 1e etage.

Steeds meer mensen hebben last van een slaapstoornis, waarbij ze slecht of soms zelfs helemaal niet slapen. Deze problematiek heeft grote invloed op het dagelijks functioneren. Het Isala Slaapcentrum is een samenwerkingsverband van de longartsen, neurologen, KNO-artsen en kaakchirurgen van Isala. Deze specialisten werken samen om mensen met slaapstoornissen optimaal te behandelen en te begeleiden. Patiënten die een afspraak bij Isala Slaapcentrum hebben en met de auto komen, kunnen naast gebouw N parkeren.

Uitbreiding polikliniek Longgeneeskunde

In het hoofdgebouw van Isala breidt op dezelfde datum de polikliniek Longgeneeskunde uit.
Naast de polikliniek op V2.2 worden er ook spreekuren gehouden op V3.0 (wachtruimte 28).
Patiënten kunnen een afspraak hebben variërend op V2.2. en/of V3.0. Na aanmelding bij de digitale aanmeldzuil in de Centrale hal van Isala, geeft de afsprakenticket aan waar de patiënt precies moet zijn.

Patiënten die onder behandeling zijn bij Isala Slaapcentrum en/of de polikliniek Longgeneeskunde zijn geïnformeerd.
De contactgegevens blijven ongewijzigd. Het Isala Slaapcentrum is te bereiken op: (038) 424 42 17 en slaapcentrum@isala.nl. De polikliniek Longgeneeskunde via: (038) 424 24 56.

Gerelateerde artikelen

Back to top button