Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Cursus ‘Van fotoboek naar levensboek’ door Sjoerd Litjens in Stadkamer Centrum

Ieder leven is een boek waard. En: van ieder leven zijn foto’s bewaard gebleven. Deze twee gegevens zijn het vertrekpunt voor de cursus die start op vrijdagmiddag16 januari en wordt gegeven door journalist/schrijver Sjoerd Litjens in Stadkamer Centrum.

Een leven in beeld én woord

Wie kent het niet? Eén of meerdere dozen vol met foto’s, die zo nu en dan van de zolder worden gehaald. De foto’s vertellen een verhaal, maar wat nu als de verteller die verhalen en anekdotes niet meer kan vertellen?
De Zwolse journalist en schrijver Sjoerd Litjens laat belangstellenden in deze cursus kennis maken met de totstandkoming van een levensboek.

Sjoerd Litjens

Sjoerd Litjens is sinds 2000 werkzaam als freelance journalist, onder andere voor het ANP, Planet Internet, NRC Handelsblad en Algemeen Dagblad. In 2007 richtte hij MijnVerhaal op, een bedrijf dat levensverhalen vastlegt. Met MijnVerhaal maakt Litjens levensboeken voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor meer informatie op www.mijnverhaal.eu.

De cursus ‘Van fotoboek naar levensboek’ vindt plaats op vrijdag 16, 23 en 30 januari om 14.30 uur in Stadkamer (Diezerstraat 80). De cursus duurt tot ca. 16.30 uur. Entree 30,00 of 25,00 euro (Voordeelmetjebiebpas). Reserveren wordt aangeraden en is mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl.
Wil je meer weten over deze cursus of tips krijgen? Kom dan naar het inloopspreekuur, dat zaterdag 10 januari van 13.30 tot 15.30 uur plaats vindt in Stadkamer Centrum.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren