Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Bram Jager en Dewi Speek naar Zwolsche Boys

Zwolle – Doelman Bram Jager en aanvaller Dewi Speek spelen komend seizoen in het groenwit van Zwolsche Boys. Jager komt over van Be Quick’28, Speek speelde tot op heden altijd voor CSV’28.

De 18-jarige Speek speelt het liefst linksbuiten, maar kan op alle aanvallende posities uit de voeten. Hij is naar eigen zeggen klaar om een volgende stap te zetten. “Dat wil ik graag doen bij Zwolsche Boys, een club met karakter en een stabiele derdeklasser. Ik hoop mezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het doel om naar de tweede klasse te gaan.”

De ambitie om boven in de derde klasse mee te draaien spreekt ook Jager (22) aan. “Ik hoop veel minuten te kunnen maken. En ik ken natuurlijk al een aantal jongens, zoals Kevin Westerbeek en Kevin Zomerdijk.”

Laatstgenoemde kondigde eerder al aan dezelfde overstap te maken. Ook Jeffrey de Nooijer (KHC) en Mohamed Maghri (SC Angelslo) sluiten deze zomer aan bij de selectie van trainer Bart Ester.

Tags
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close