KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Bijna 100 Zwolse wensen komen uit bij de Wensboom

Zwolle – In het weekend van 16 en 17 december 2023 stond de Wensboom van SamenZwolle weer in de Luttekestraat. Er zijn maar liefst 140 wensen gedaan, waarvan men er bijna 100 gaat waarmaken. Op zondag 7 januari heeft wethouder Monique Schuttenbeld de eerste wensen overhandigd tijdens de officiële uitreiking.

Niet voor iedereen is december vanzelfsprekend een leuke maand. Om deze reden hebben SamenZwolle en een groep Zwolse ondernemers de handen ineen geslagen. Dit om Zwolle nóg wat meer liefde te bezorgen deze decembermaand. Dit door mensen de gelegenheid te geven een wens te doen voor een naaste en deze op te hangen in de Wensboom. In het weekend van 16 en 17 december kon iedere Zwollenaar, jong of oud, langskomen om een wens te doen voor een ander.

Grote en kleine wensen

Afgelopen december zijn er maar liefst 140 wensen in de Wensboom gehangen. Grappige wensen, liefdevolle wensen, emotionele wensen, onbaatzuchtige wensen: ze hingen allemaal in de boom. Een bosje bloemen, een concertkaartje of een doosje chocola, de meest uiteenlopende wensen zijn gedaan voor en door Zwollenaren om waardering en steun uit te spreken richting een stadsgenoot.

De organisatie van de Wensboom kan bijna 100 wensen uit laten komen. Afgelopen zondag zijn een deel van deze wensen fysiek overhandigd door SamenZwolle en wethouder Monique Schuttenbeld in Odeon, waaronder een begeleid ritje op een Harley voor een meneer die door ziekte zelf niet meer kan rijden en een lunch bij het Kattencafé voor een Zwollenaar die de kat van een andere Zwollenaar gered heeft.

We doen het samen

Het uit laten komen van de wensen is mogelijk gemaakt door diverse Zwolse ondernemers en de Gemeente Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button