Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Bezoek het IJsbeelden Festival met onderwijs-stakingskorting

Zwolle – Ouders die aankomende donderdag en vrijdag met hun kinderen het IJsbeelden Festival bezoeken kunnen bij de kassa gebruik maken van een extra onderwijs-stakingskorting. Bij de kassa kunnen alle kinderen op deze dag voor € 5,00 naar binnen. Kinderen moeten wel onder begeleiding van een ouder zijn. Om het plotselinge uitstapje nog leuker te maken ontvangen alle kinderen een warme chocolademelk voor slechts € 1,00. Ouders betalen de reguliere prijs.

IJsbeelden Festival

Het IJsbeelden Festival wat tot en met 1 maart georganiseerd wordt in Zwolle met het thema R-IJS DOOR DE TIJD is een leerzame expositie voor jong en oud. De reis begint in de prehistorie met diverse dinosaurussen. De R-IJSGIDS die iedere bezoeker bij de ingang ontvangt leidt de bezoekers naar de oudheid, middeleeuwen, renaissance, moderne tijd om uiteindelijk uit te komen bij de eerste mens op Mars.

Het 350ste sterfjaar van Rembrandt van Rijn wordt herdacht met de Nachtwacht die in ijs tot leven is gewekt. Ook de bevrijding, 75 jaar geleden, komt ruimschoots aan bod. Ook het vallen van de Muur 30 jaar geleden wordt ijskoud weergegeven.

Ouders hoeven niet bang te zijn dat de kinderen op deze donderdag en vrijdag niets zullen leren. Het IJsbeelden Festival is een educatieve reis waarbij de FUN van twee dagen extra vrij de boventoon voert.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button