Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Bewust bezig zijn met ouder worden in Zwolle

Nieuwe serie workshops van Gilde Zwolle

Zwolle – Ouder worden willen we allemaal wel. Maar het betekent ook dat je jezelf af moet vragen: hoe is dat eigenlijk? En hoe vul ik mijn leven – na bijvoorbeeld mijn zestigste – verder in?

Om daar een antwoord op te krijgen moet je bij jezelf beginnen. Hoe waardevol, afwisselend en sprankelend wil je het nog hebben? Geen makkelijke vragen, daarom organiseert het Gilde Zwolle een zestal workshops over de belangrijke thema’s die in deze levensfase vaak spelen. Met elkaar – en onder leiding van ervaren trainers – wordt er gepraat over o.a. gezondheid, relaties en nog veel meer. Tineke Puyenbroek van Gilde Zwolle legt uit hoe die workshops er uit zien.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button