MagazineMuziekNieuws uit Zwolle

Amsterdam Klezmer Band met nieuw werk naar Hedon

Zwolle – Al jaren speelt de Amsterdam Klezmer Band festivals, clubs en theaters plat. Twintig jaar om precies te zijn, en die mijlpaal wordt gevierd met een gloednieuw album en een jubileumtour. Vrijdag 12 februari verschijnt het nieuwe werk Oy Oy Oy, welke Amsterdam Klezmer Band zaterdag 27 februari ten gehore zal brengen in Zwols poppodium Hedon.

De 7-koppige band gaat daarbij terug naar de basis, op zoek naar de essentie van hun inspiratiebronnen en van hun eigen muziek. Deze muzikale zoektocht naar puurheid en authenticiteit vindt op het podium zijn spetterende ontlading. De aanstekelijke optredens van de Amsterdam Klezmer Band staan al twintig jaar als een huis en eindigen gegarandeerd in een dansfeest.

AMSTERDAM KLEZMER BAND

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 27 februari 2016 Open : 20:00 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 16,50

Tickets
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button