112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Agressieve klant aangehouden in binnenstad Zwolle

Zwolle –   Dinsdagochtend kregen de wijkagenten van Zwolle Noord een melding van een agressieve klant in een winkel in de binnenstad van Zwolle. De verdachte is inmiddels aangehouden.

De politie is met grote spoed op het incident afgegaan. Maar de situatie was inmiddels onder controle door de Marechaussee die al ter plaatse was.

“Er was een bedreiging geuit tegenover een medewerker in het Maagjesbolwerk. Er zijn geen wapens in het spel. De persoon moest het pand verlaten in verband met zeer hinderlijk gedrag.”vertelt Wijkagent Berthold Snippe .

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau Zwolle. De persoon is ingesloten voor het onderzoek en de recherche gaat er mee verder.

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button