Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

Aftermovie | 24 uur Hanze in Zwolle

Zwolle – Wat een geweldig weekend was het! 24 uur Hanze heeft Zwolle op zijn kop gezet met allerlei leuke, spannende en verrassende activiteiten. Heb jij ook meegedaan aan het Lezergamen in de Stadkamer, beneden in de kelder? Of heb je genoten van de prachtige muziek in Odeon, Hedon en langs de Thorbeckegracht en werd je meegenomen naar andere tijden bij Museum Anno? Heb je je hart gelucht tijdens de nachtbiecht in Taboe, waar je je diepste geheimen kon delen met de nachtburgemeesters? En wat dacht je van de nachtkrant, die met ouderwetse machines werd gemaakt en verspreid door de stad? En tot slot natuurlijk de yoga sessie op het Panorama dak van Zwolle.

24 uur Hanze was een unieke belevenis, waarbij je de stad op een andere manier kon ontdekken en beleven. Het was een feest voor jong en oud, voor cultuurliefhebbers en avonturiers, voor nachtbrakers en vroege vogels. Een prachtig evenement in Zwolle, de Hanzestad die bruist van energie en creativiteit.

Heb je het gemist of wil je nog even nagenieten? Bekijk dan snel de aftermovie, waarin je alle hoogtepunten nog eens kunt zien.

Gerelateerde artikelen

Back to top button