112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Afsluiting verkeersplein Zwolle-Zuid ter hoogte van afrit 18 van de A28

Rijkswaterstaat voert van 11 september 20.00 uur tot 12 september 08.00 uur markeringswerkzaamheden uit op het verkeersplein Zwolle-Zuid ter hoogte van afrit 18 van de A28. Hiervoor is het verkeersplein volledig afgesloten. Gele borden leiden het verkeer om. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluiting

De afsluiting houdt in dat het volledige verkeersplein wordt afgesloten voor verkeer in en vanuit alle richtingen. Dit betekent dat de beide afritten vanaf de A28 naar het verkeersplein, de IJsselallee tussen de Spoolderbergweg en de Westenholterallee tussen de Blaloweg en het verkeersplein worden afgesloten.

Omleidingsroutes

Het verkeer wordt omgeleid via Zwolle-Noord/Ceintuurbaan, Zwolle-Centrum/Blaloweg en Zwolle-Centrum/Rieteweg/Nieuwe Veerallee. De omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op vanAnaarBeter of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Gerelateerde artikelen

Back to top button