Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

[UPDATE] Seniorenfestival Zilveren Noot geannuleerd vanwege slechte weer

Gelet op de weersvoorspellingen voor vanmiddag heeft de organisatie van seniorenfestival De Zilveren Noot alsnog besloten het festival van deze middag te annuleren.
De organisatie betreurt dit zeer, maar vindt dit de beste keuze, gelet op de kwetsbaarheid van de oudere doelgroep en de veiligheid voor alle bezoekers.


Het Seniorenfestival Zilveren Noot in Doepark Nooterhof begint vandaag niet om 13.00 uur, maar om 14.00 uur. De organisatie van het festival heeft hiertoe besloten met het oog op de weersvoorspellingen voor vandaag.

Seniorenfestival Zilveren Noot is een initiatief van Driezorg, Landstede, Glimlach Producties en Niek van der Sprong Producties, georganiseerd in het kader van Bevrijdingsfestival Overijssel. Het aangepaste programma begint vanmiddag met een optreden van het Kamer Operahuis, dat een speciaal voor Bevrijdingsdag gecomponeerde voorstelling brengt. Daarna volgt Lab1870 , het orkest waarin jongeren en ouderen samen spelen. Het festival wordt afgesloten door Her Majesty met een Beatles-tribute. Tussen de verschillende optredens in, verzorgt Marcel Stomp salsa-workshops.

In een aparte tent kan vertoont Historisch Centrum Overijssel doorlopend de film “Oorlog in Overijssel” met uniek beeldmateriaal van het leven in oorlogstijd.

 

Het festival is gratis toegankelijk en duurt tot circa 16.30 uur.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button