Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Aanstaande zaterdag! De open dag bij PEC Zwolle

Zwolle – Zaterdag is het dan zover, want dan vindt de traditionele open dag van PEC Zwolle plaats! Een mooie dag voor jong en oud, waarbij de supporters kennis kunnen maken met de Zwolse spelers, aan vele leuke activiteiten kunnen deelnemen en het stadion van PEC Zwolle van binnen en buiten kunnen bewonderen.              .

Handtekeningenkaart

Ook dit jaar is het weer mogelijk om handtekeningen te scoren bij de selectiespelers en staf van PEC Zwolle. De handtekeningenkaarten worden door de speelsters van Jong PEC Zwolle Vrouwen samen met de plattegrond aan de noord- en zuidzijde van het MAC 3 PARK stadion gratis uitgedeeld. Zorg dat ook jij jouw handtekeningenkaart vol met krabbels krijgt.

Spelerspresentatie

Op de open dag stelt PEC Zwolle, naast de jeugdelftallen en de selecties van PEC Zwolle Vrouwen, de selectiespelers van het eerste elftal aan het publiek voor. De afgelopen weken versterkte de club zich met meerdere spelers, waaronder Anass Achahbar, Ted van de Pavert en Philippe Sandler. Wil jij deze spelers voor één van de eerste keren in een PEC Zwolle-tenue zien? Zorg dan dat ook jij er op deze sfeervolle open dag bij bent. De spelerspresentatie start om 16.30 uur. Enkel de Fred Patrick tribune (oost) en Klaas Drost tribune (zuid) zijn geopend.

Tijdschema

Het volledige tijdschema voor de open dag vind je hieronder.

13.00 uur: start open dag
14.00 – 15.00 uur: G-voetbal hoofdveld
16.30 uur: spelerspresentatie
17.30 uur: einde open dag

Gerelateerde artikelen

Back to top button